27/04/18

Meet our new Rev. coach: Marije Jongendijk – Rev. Fuel

Marije is opgeleid tot voedingsdeskundige en diëtiste aan de Hogeschool van Gent. De specialisatie tot sportdiëtiste (Hogeschool Nijmegen) die ze heeft afgerond, zorgt ervoor dat ze iedere sporter een juist en wetenschappelijk onderbouwd advies kan garanderen. Daarnaast heeft ze ook al heel wat praktijkervaring opgedaan als sportdiëtiste van EnergyLab (Gent). Tot slot leest ze veel vakliteratuur en staan bijscholingen en congressen geregeld op de agenda. Een up-to-date en juist advies geven is iets wat ze namelijk hoog in het vaandel draag!

 

Als sportdiëtiste is ze er steevast van overtuigd dat voeding een prestatiebepalende factor is. Het juiste voedingspatroon kan ertoe bijdragen dat de atleet net dat tikkeltje extra kan presenteren. Het is haar passie om sporters zo veel mogelijk te ondersteunen in het verwezenlijken van hun sportieve doelen. Iedere persoon is uniek, daarom hanteert ze een individuele voedingsbegeleiding op maat van de sporter.

 

Naast het begeleiden van (top)sporters, kan u ook bij haar terecht voor algemeen voedings en- dieetadvies, fit & gezond vermageren, begeleiding bij eetstoornissen, voedingsallergieën en intoleranties …

Meer over Rev.Fuel…

Ga terug